Termeni si conditii

1. Informatii de Contact

 

Numele Companiei : S.C. ALIWEB CANDLES S.R.L.

 

Sediul Social : Municipiul Bucuresti, strada Valea Lunga, nr. 52A, sector 6

 

Numar de Inmatriculare : J40/7626/2013

 

Cod Unic de Inregistrare : RO31850583

 

Pentru orice intrebari sau solicitari legate de Termeni si Conditii, va rugam sa ne contactati la :

 

- Telefon : +40 785 116 654

- E-mail : admin@ali-market.ro

 

2. Scopul Website-ului

 

Website-ul ali-market.ro reprezinta un magazin online specializat in vanzarea cu ridicata (angro, en-gros) a produselor de larg consum, atat alimentare cat si nealimentare.

 

3. Descrierea Produselor

 

Comercializam produse de larg consum in diferite categorii, inclusiv, dar fara a se limita la: alimente de baza, dulciuri, detergenti, cosmetice, produse de unica folosinta, articole de copii, articole sezoniere, si altele.

 

4. Politica de Confidentialitate

 

Colectarea si Stocarea Datelor Personale

 

Ne angajam sa protejam confidentialitatea informatiilor dumneavoastra personale. Colectam datele necesare pentru facturare si livrare. Pentru persoanele fizice, aceste date pot include nume, prenume, adresa de domiciliu, numar de telefon si adresa de e-mail. Pentru persoanele juridice, datele pot include numele firmei, codul unic de inregistrare, numarul de inmatriculare, adresa sediului social, numarul de telefon si adresa de e-mail.

 

Toate informatiile primite sunt stocate in siguranta in sistemul nostru, platforma de facturare, programul de contabilitate si platforma transportatorilor. Accesul la aceste informatii este limitat la personalul autorizat al companiei.

 

5. Procesul de Inregistrare

 

Pentru a plasa comenzi in platforma noastra, clientii trebuie sa isi creeze un cont de utilizator. Procesul de inregistrare implica completarea unui formular cu datele solicitate, acceptarea Termenilor si Conditiilor si a politicii de prelucrare a datelor personale. Optional, utilizatorii se pot abona la buletinul informativ. Un cont poate fi creat accesand butonul de autentificare si apoi "Nu ai cont? Creeaza unul aici."

 

6. Drepturile Utilizatorilor

 

Oferim utilizatorilor nostri dreptul de a-si actualiza informatiile personale, inclusiv datele de facturare si adresa de livrare. Utilizatorii pot, de asemenea, sa solicite stergerea datelor lor din pagina "Contul meu."

 

7. Politica de Returnare si Rambursare

 

Ne dorim sa va asiguram ca sunteti multumiti de achizitiile dumneavoastra. De aceea, orice comanda poate fi returnata in termenul legal, conform legilor din Romania si Uniunea Europeana, aplicabila categoriei de produse de larg consum.

 

Procesul de returnare implica :

 

- Contactarea noastra prin e-mail sau telefon pentru a solicita un retur de produse.

- Specificarea sortimentului, cantitatii si furnizarea datelor bancare pentru rambursare.

- Procesarea cererii de retur de catre colegii nostri din call center.

- Ridicarea marfurilor retur de la client de catre partenerul nostru de transport.

- Receptia produselor in depozitul nostru, intocmirea facturii de stornare si virarea banilor in contul specificat de client.

 

8. Politica de Livrare

 

Detalii complete despre metodele de livrare, termenele de livrare si costuri sunt disponibile in pagina "Metode de Livrare" din subsolul site-ului. Va rugam sa consultati aceasta pagina pentru informatii detaliate.

 

9. Proprietate Intelectuala

 

Materialele de pe website, cum ar fi imagini, text, structura categoriilor, si altele, sunt protejate de drepturile de autor si marcile inregistrate. Utilizatorilor nu li se permite sa foloseasca aceste materiale fara o solicitare si permisiune din partea noastra. In plus, website-ul prezinta produse de brand si non-brand de la furnizori cu care avem parteneriate permanente.

 

10. Limite de Responsabilitate

 

Utilizarea website-ului se face pe propria raspundere a utilizatorilor. Compania nu poate fi trasa la raspundere pentru orice pierderi sau prejudicii cauzate de utilizarea site-ului sau a serviciilor sale. Compania nu poate garanta functionarea neintrerupta si lipsita de erori a website-ului si nu este responsabila pentru eventualele intreruperi sau erori tehnice.

 

11. Litigii si Rezolvarea Conflictelor

 

Incurajam solutionarea amiabila a eventualelor litigii sau conflicte. Daca o astfel de solutie nu poate

 

 fi gasita, orice disputa va fi supusa jurisdictiei instantelor competente din localitatea in care se afla sediul companiei (Bucuresti, Romania), in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

12. Modificari ale Termenilor si Conditiilor

 

Termenii si Conditiile pot fi modificati in functie de necesitatile si schimbarile interne ale companiei. Utilizatorii sunt incurajati sa revizuiasca periodic pagina "Termeni si Conditii" din subsolul site-ului pentru a fi la curent cu orice modificari. Continuarea utilizarii site-ului dupa modificarea Termenilor si Conditiilor constituie acceptarea acestora.

 

---

 

Va multumim ca ati ales sa cumparati de la noi si va stam la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri suplimentare.